ing. Lieuwe Norel NIVRE-re, FUEDI-ELAE

Expert/Directeur

Lieuwe is gespecialiseerd in het behandelen van bouwkundige, civieltechnische en werktuigbouwkundige claims voor verzekeraars op het gebied van Constructie All  Risk (CAR), Transport/Montage, Aanbouw/Garantie, Werkmaterieel, Aansprakelijkheid voor bedrijven en overheden en  Beroepsaansprakelijkheid voor architecten en constructeurs. Tevens treedt hij op als bindend expert en risicobeoordelaar.

Lieuwe Norel heeft in 1984 de opleiding Bouwkunde afgerond aan de hts Wiltzanghlaan te Amsterdam. Na de hts-opleiding heeft hij zijn militaire dienstplicht vervuld bij de infanterie te Oirschot. Vanaf eind 1985 heeft Lieuwe voor een periode van 5 jaar bij Fokker Aircraft B.V. als beleidsmedewerker en opzichter gewerkt. Gedurende deze periode werden verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden voorbereid, uitgevoerd en gecoördineerd.

In 1990 is Lieuwe naar het expertisevak overgestapt, startend als junior expert bij Nolte Expertise B.V. Vervolgens werd de overstap gemaakt naar GAB Robins Takkenberg B.V. (tegenwoordig: Cunningham Lindsey Nederland B.V.), waar hij gedurende een periode van bijna 17 jaar actief is geweest als expert, senior expert, opleider en manager. In 1995 is Lieuwe ingeschreven in het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts)-register onder registratienummer 95/1085 en sinds 1999 staat hij ingeschreven in het Europese register van schade-experts FUEDI.

Sinds 2010 werkzaam vanuit ons kantoor in Hoogeveen.

Lieuwe is bereikbaar op +31681053177 en lieuwe@artiumexperts.nl.

Specialismen

  • CAR / EAR / Garantie
  • Aansprakelijkheid

  • Transport / Montage