Artium Experts - naval architecture

Hans van Son NIVRE-re, FUEDI-ELAE

Expert

Specialismen: CAR/EAR/Garantie, Aansprakelijkheid, Machinebreuk en Elektronica, Offshore wind, Risico-inspecties / Advisering

Na zijn opleiding tot vliegtuigtechnicus met aanvullende opleidingen voor Rijksluchtvaartdienst bevoegdheden voor airframe, zuigermotoren en turbinemotoren, is Hans eerst een jaar werkzaam geweest in de kleine luchtvaart. Na dat jaar heeft hij circa 3 jaar voor een Nederlands bedrijf in Iran als grondwerktuigkundige gewerkt, alwaar hij verantwoordelijk was voor het dagelijkse onderhoud in het veld en luchtwaardigheid van helikopters.

In 1979 is de overstap gemaakt naar de schade expertise, aanvankelijk gespecialiseerd in technische transportschaden. Na enkele jaren is dit uitgebreid naar machinebreuk, property en CAR/EAR/Garantie met name in de proces industrie en energiecentrales, zowel in binnen- als buitenland. Hierbij werd opgetreden namens alle in Nederland gevestigde verzekeraars, maar ook met grote regelmaat voor buitenlandse verzekeraars, waarbij volgens Angel -Saksisch gebruik ook loss adjusting noodzakelijk was.

Sinds 1992 is Hans ingeschreven in het NIVRE register. De laatste 15 jaar werden naast claims onder de voornoemde verzekeringen ook  AVB-  en productaansprakelijkheidszaken, voor zover deze van technische aard waren, behandeld. De werkzaamheden op dit moment liggen voornamelijk bij machinebreuk, CAR/EAR/Garantie in de proces industrie en energiesector (procesfornuizen, stoomketels, rotating equipment, zoals motoren, pompen, gasturbines, windturbines etc.) en AVB in de technische sector.

Wilt u direct contact opnemen met Hans van Son?

Telefoon: +31 (0)6 - 28 223 357
E-mail: hans@artiumexperts.nl

Terug naar overzicht

Een expert nodig? Neem direct contact met ons op!