Artium Experts - naval architecture

ing. Jan van Esch NIVRE-re

Expert/Directeur

Specialismen: Aansprakelijkheid, Landmaterieel, Transport/ Montage, Marine Casco

Jan van Esch heeft na het doorlopen van de Hogere Zeevaartschool gewerkt bij diverse bedrijven in de scheepvaartindustrie. Zo deed hij praktische ervaring op bij het onderhouden en repareren van dieselmotoren, tandwielkasten en scheepsvoortstuwingssystemen. Een van zijn specialismen hierbij was het onderzoeken van probleemgevallen en het in samenwerking met de betrokken partijen zoeken naar oplossingen hiervan.

Sinds 1998 is hij werkzaam als maritiem schade-expert, waarbij hijĀ  schadegevallen met betrekking tot schepen en werktuigkundige installaties inspecteert en onderzoekt. Zijn werkterrein omvat onder andere pleziervaart, binnenvaart, baggerij en zeevaart. Naast verzekeringsaangelegenheden verricht Jan zijn werk ook bij geschillen tussen reders, scheepswerven en toeleveranciers, waarbij hij optreedt als partij- of rechtbankdeskundige.

In 2009 heeft hij de opleiding tot Gerechtelijk Deskundige gevolgd aan de Universiteit Leiden, waarna hij is toegelaten tot het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD).

Wilt u direct contact opnemen met Jan van Esch?

Telefoon: +31 (0)6 - 10 464 197
E-mail: jan@artiumexperts.nl

Terug naar overzicht

Een expert nodig? Neem direct contact met ons op!