over
ons

wij zijn Artium experts.

onafhankelijk en

flexibel

Wij zijn een onafhankelijk en flexibel expertisebureau met gespecialiseerde technici en een professionele binnendienst. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven binnen het specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Met deze combinatie kunnen wij complexe schades op de diverse polissen uitstekend technisch-inhoudelijk beoordelen.

Onze werkvelden

De Artium Experts zijn vertrouwde namen en gezichten. We voeren expertisewerkzaamheden uit in de werkvelden:
CAR / EAR / Garantie, Marine Casco, Machinebreuk en Elektronica, Aansprakelijkheid, Milieukunde, Aanbouw en Garantie, Risico-inspectie / Advisering, Offshore wind, Transport / Montage en Landmaterieel.

onze

werkwijze

Artium Experts heeft als doel de zaak snel weer in beweging te krijgen voor onze opdrachtgevers. Dit kunnen wij realiseren als platte, transparante organisatie met korte communicatielijnen en goed opgeleide experts.

Dit doen we door de feiten van iedere zaak helder en inzichtelijk te maken voor onze opdrachtgever. Onze specialisten hanteren een onafhankelijke, efficiënte en proactieve aanpak. Van gedegen onderzoek tot rapportage.

Een expert nodig?