ing. Gerwin Kasper Msc. NIVRE-re, LRGD Deskundige, FUEDI-ELAE

Expert

Na zijn werktuigbouwkundige opleiding aan de technische hoge school in Zwolle is Gerwin gestart als projectleider bij de productontwikkeling van een verwarmings- en ventilatiefabrikant. Na circa vijf jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de schade-expertise, als senior expert op het gebied van zowel het vakgebied brand als ook marine-casco.

In de afgelopen 25 jaar heeft Gerwin zijn werkgebied als senior expert uitgebreid tot (technische) AVB, CAR, BA en machinebreuk. Gerwin heeft uitgebreide ervaring met schades in onder andere de procesindustrie, energiesector, motoren, bouwkundig installaties, computer(techniek) en besturingen, landbouw en werkmaterieel. Hierbij werd opgetreden namens alle in Nederland gevestigde verzekeraars, maar ook met grote regelmaat voor buitenlandse verzekeraars.

Sinds 2015 is Gerwin ingeschreven bij het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) en voert hij regelmatig technische onderzoeken uit in opdracht van de rechtbank of in directe opdracht van partijen.

Daarnaast is Gerwin sinds 2011 ingeschreven in het NIVRE register.

Gerwin is bereikbaar op +31651547212 en gerwin@artiumexperts.nl.

Specialismen

  • CAR / EAR / Garantie

  • Machinebreuk en Elektronica

  • Aansprakelijkheid

  • Risico-inspectie en advies